Skip to main content

WEBDESIGN

Een website is vaak het eerste wat mensen bezoeken als ze de naam van uw bedrijf leren. Een goede website is dus van essentieel belang! Ik luister naar uw wensen en doelstelling en creëer op basis hiervan een overzichtelijke en aantrekkelijke website.
Steven Decaluwe is gespecialiseerd in betaalbaar webdesign voor zelfstandigen en K.M.O’s, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Van een eenvoudige WordPress blog, tot een uitgebreide, professionele website en webshop; aan u de keuze!
Contacteer ons

WEBSHOP

Boost uw verkoop dankzij een webshop! Online shopping is here to stay! Als bedrijf is dit een onmisbare volgende stap en een serieuze groeimogelijkheid. Wij ontwerpen de website, zorgen voor overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid en integreren een veilig, online betalingssysteem zoals Paypal of Mollie.
Als webshopbeheerder kunt u moeiteloos uw online bestellingen en klantenbestand bijhouden. Alle informatie en producten kunt u gemakkelijk terugvinden op het dashboard die zichzelf uitwijst.
Contacteer ons

FOTOGRAFIE

Met een grote passie en flinke portie creativiteit maak ik unieke, professionele foto’s om uw bedrijf in de schijnwerpers te zetten.
Indrukwekkende foto’s wekken namelijk een professionele indruk naar uw klant toe. U wint het vertrouwen van de klant dankzij foto’s op uw website, webshop, flyers, folders, brochures…
We versterken het imago en de zichtbaarheid van uw bedrijf aan de hand van originele fotoshoots op locatie.
Contacteer ons